Overheid, Particulieren, Ondernemers, Projectontwikkelaars, Online Advies

  1. OVERHEID
  2. PARTICULIEREN, ONDERNEMERS, PROJECTONTWIKKELAARS
  3. ONLINE ADVIES

ONLINE ADVIES

Korte vragen

Er zijn situaties denkbaar waarin een kort en snel antwoord voor u voldoende is. Stel u hebt een korte vraag over bouwrecht, ruimtelijk ordeningsrecht, milieu- of bestuursrecht. U kunt mij deze vraag per e-mail stellen. Zie hiervoor het contactformulier op de pagina "Contact".

Voor deze dienst vraag ik een vergoeding van € 12,50 (inclusief BTW) per vraag. Ik verzoek u vriendelijk dit bedrag, na het mailen van uw vraag, over te maken op rekening NL24 INGB 0681 5085 90 onder vermelding van dezelfde omschrijving als in de onderwerpregel van uw e-mail.

Binnen vijf dagen na ontvangst van uw betaling ontvangt u per e-mail het antwoord op uw vraag. Tevens ontvangt u daarbij de factuur voor uw administratie.

Alleen vragen die zonder nader nodig onderzoek kort te beantwoorden zijn vallen onder deze dienst. In andere gevallen zal ik u in mijn antwoord aanwijzingen en suggesties aanreiken waarmee u verder kunt om uw probleem op te lossen.

Ingewikkelde vragen

Hebt u een meer ingewikkelde vraag waarop u antwoord wilt dan kan ik u ook online helpen en adviseren. De vergoeding wordt dan bepaald na het bekijken van uw vraag. Via de mail zend ik u een offerte waarin ik u over de verdere gang van zaken informeer. Ook deze vraag kunt u naar mij mailen via het contactformulier op de pagina "Contact".

  1. OVERHEID
  2. PARTICULIEREN, ONDERNEMERS, PROJECTONTWIKKELAARS
  3. ONLINE ADVIES